ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 2810344940, 6945069509

Διάγνωση του τριχωτού χρησιμοποιώντας μικροκάμερα

διάγνωση του τριχωτού με μικροκάμερα

Εδώ θα δείτε πωςκάνουμε διάγνωση του τριχωτού με μικροκάμερα. Αρχικά πρέπει να ελέγξουμε δύο σημεία στο κεφάλι του πελάτη μας. Στο πάνω μέρος και μετά στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Στην πρώτη μας διάγνωση που κάνουμε στο πάνω μέρος του τριχωτού βλέπουμε αν ο πελάτης μας έχει σε κάθε φύλακα δύο με τρεις τρίχες που είναι το φυσιολογικό. Επίσης ελέγχουμε αν οι θύλακες είναι καθαροί ή κλειστοί. Τέλος κοιτάμε την κατάσταση του δέρματος. Αν υπάρχει ξηροδερμία, λιπαρότητα ή ευαισθησία τριχωτού.
Στην δεύτερη διάγνωση στο πίσω μέρος του τριχωτού βλέπουμε αν ο πελάτης μας έχει τρεις έως πέντε τρίχες σε κάθε θύλακα, που είναι φυσιολογικό. Επίσης ελέγχουμε αν ο θύλακας είναι ανοιχτός ή κλειστός και τέλος αν το δέρμα έχει πάλι κάποιο πρόβλημα. Εδώ θα βρείτε τα κατάλληλα προϊόντα για τις θεραπείες τριχωτού.

Προϊόντα για την τριχόπτωση

Αφού έχουν ολοκληρωθεί και οι δύο διαγνώσεις τότε κάνουμε σύγκριση ανάμεσα στα δύο αποτελέσματα. Αν ο πελάτης έχει αραίωση μόνο στο πάνω μέρος του κεφαλιού του, σημαίνει ότι κάτι συμβαίνει κληρονομικά ότι έχει αραιώσει κληρονομική τριχόπτωση. Αν έχει αραιώσει και στο πίσω μέρος του κεφαλιού του τότε σημαίνει ότι έχει αραιώσει κυρίως παροδική. Η λύση έρχεται με την επιλογή των κατάλληλων προϊόντων τριχόπτωσης.

Ενδυνάμωση των μαλλιών

Ολοκληρώνοντας λοιπόν, προτείνουμε τα αντίστοιχα προϊόντα για κάθε πρόβλημα που εντοπίζουμε. Αν το οι θύλακες είναι κλειστοί θα πρέπει να προτείνουμε ένα πίλινγκ για να ανοίξουν, το οποίο χρησιμοποιείται μία με δύο φορές τη εβδομάδα.
Ο πελάτης πρέπει να επιλέξει το κατάλληλο σαμπουάν. Αν έχει λιπαρότητα πρέπει να πάρει το σαμπουάν λιπαρότητας, αν έχει ξηροδερμία, ένα σαμπουάν ξηροδερμίας και αν έχει μόνο αραίωση ένα σαμπουάν για ενδυνάμωση των μαλλιών.

Τέλος αν το πρόβλημα είναι πιο έντονο τότε θα πρέπει να προτείνουμε και μία λοσιόν θεραπευτική για το κάθε πρόβλημα για την ενδυνάμωση των μαλλιών, τη λιπαρότητα, για την ξηροδερμία είτε για το ευαίσθητο δέρμα.

Ευαίσθητο δέρμα

Πολύ σημαντικό πριν την κάθε διάγνωση είναι να έχουμε μία πολύ καλή συζήτηση με τον κάθε πελάτη μας. Ώστε να γνωρίζουμε τι ακριβώς συμβαίνει. Να ξέρουμε το ιστορικό του, να ξέρουμε τι έχει κάνει στα μαλλιά του με τι λούζεται. Να γνωρίζουμε ποια είναι η τελευταία φορά που λούστηκε, τι άλλες θεραπείες έχει κάνει παλαιότερα. Αν έχει κάποιος αλλεργίες. Εάν έχει αυαίσθητο δέρμα. Μέσα από αυτή τη συζήτηση και από τις διαγνώσεις που εμείς κάνουμε θα είμαστε έτοιμοι να του προτείνουμε μία πολύ καλή θεραπεία για να δώσει αποτέλεσμα στο πρόβλημά του. Μπορούμε να σας προτείνουμε το κατάλληλο προϊόν για ευαίσθητο δέρμα.

διάγνωση του τριχωτού με μικροκάμερα
διάγνωση του τριχωτού με μικροκάμερα


Όλες οι συμβουλές ομορφιάς δημοσιεύονται στην επίσημη ιστοσελίδα μας beautyproducts.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *