MARKETPLACE ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ✆2810344940

Οργανική Κεράτινη BIOTANIX Με Διάρκεια 6 έως 12 Μήνες

Ιδανική για χονδρά, Υαλώδη, Πολύ Φριζέ, πολύ σγουρά μαλλιά και βέβαια για φυσικά μαλλιά που θέλουμε να απογειώσουμε τη ποιότητα.

Απόλυτα ίσια μαλλιά γεμάτα λάμψη, κίνηση και υγεία. Επηρεάζει το χρώμα, μόνο όταν έχουμε κάτω από το χρώμα, λευκά μαλλιά ή πιο ανοιχτούς τόνους π.χ έχουμε ένα μαλλί φυσικό στον τόνο του 5, το οποίο το βάφουμε μαύρο.

• Η πελάτισσα πρέπει να έχει λουστεί δύο 24ώρα πριν, γιατί θέλουμε η φυσική λιπαρότητα της ρίζας να λειτουργήσει προστατευτικά.

• Λούζουμε με το σαμπουάν BIOTANIX 2 χέρια. Δεν τρίβουμε ποτέ το τριχωτό, όσο βρώμικα και να είναι τα μαλλιά.Δεν έχουμε αναμονή.

• Ξεβγάζουμε & στεγνώνουμε στο 50% σε λεπτά ή ταλαιπωρημένα μαλλιά. Ενώ σε πολύ σκληρά-αφρικάνικα ή υαλώδη στεγνώνουμε 70%.

• Συνεχίζουμε εφαρμόζοντας το προϊόν Εxtreme Force τούφα – τούφα .

• Εφαρμόζουμε το προϊόν ένα εκατοστό κάτω από τη ρίζα τούφα -τούφα, κάνουμε μαλάξεις και χτενίζουμε με μια λισουάρ. Αφήνουμε το περίσσιο προϊόν στην ίδια τούφα.

• Αφού τελειώσουμε όλο το κεφάλι μαζεύουμε τα μαλλιά με ένα κλάμερ και βάζουμε σκουφάκι για 45 λεπτά έως μια ώρα (για να βάλουμε το σκουφάκι

καθαρίζουμε σχολαστικά την περίμετρο του κεφαλιού μέτωπο,αυτιά, αυχένα και βάζουμε το σκουφάκι, όχι σφιχτά, γιατί δεν θέλουμε να ανεβάσει θερμοκρασία – απλά δεν θέλουμε να στεγνώσει το υλικό).

• Ξεβγάζουμε μόνο με νερό πολύ σχολαστικά.

• Στεγνώνουμε τα μαλλιά: (Σε αυτό το βήμα εάν έχουμε δύσκολα – υαλώδη μαλλιά ή ξερές αφυδατωμένες άκρες, στεγνώνουμε στο 50% και εφαρμόζουμε το MAXIMUS DEFRIZZ με ψεκασμό με ένα απλικατέρ τούφα – τούφα και χτενίζουμε με μία λισουάρ να απλωθεί ομοιόμορφα.

• Χτενίζουμε και ισιώνουμε με το πιστολάκι και τη βούρτσα κάνοντας ένα

καλό ίσιωμα από νωπά μαλλιά. Όταν τελειώσουμε το πιστολάκι τα μαλλιά πρέπει να είναι τόσο λεία και ίσια σαν να κάναμε πρέσα.

• Κάνουμε πρέσα τούφα – τούφα, σε λεπτά χωρίσματα( ξανθά ταλαιπωρημένα μαλλιά 190C – 200C)και (σε χοντρά υαλώδη και καλή ποιότητα μαλλιών η 5 πρέσα θα έχει θερμοκρασία 210C με 230C). Σταματάμε μόνο όταν το μαλλί δεν μας δίνει έξτρα γυαλάδα.

• Αγγίζουμε τα μαλλιά – θέλουμε να είναι λεία και μαλακά, μήκη – άκρες. Εάν νιώσουμε ότι οι άκρες δεν είναι τόσο λείες όσο το υπόλοιπο μαλλί, περνάμε ξανά την πρέσα μαζικά στις άκρες με χαμηλότερη θερμοκρασία.

• Στον λουτήρα ξεβγάζουμε τα μαλλιά μόνο με νερό.

• Βάζουμε την μάσκα BIOTANIX MASK μαζί με την IMPACT MASK για 5 – 10 λεπτά.

• Ξεβγάζουμε ελαφρά.

• Πηγαίνουμε στην καρέκλα εργασίας και στεγνώνουμε με τα δάχτυλα. Το πιστολάκι με φορά πάντα προς τα κάτω (Ποτέ ανάποδα, ποτέ ακανόνιστα).

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Για να έχουμε διατήρηση του αποτελέσματος, είναισημαντικό να χρησιμοποιούμε μόνο τα προϊόντα της Biotanix.

TIPS ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ: Mία φορά το μήνα λούσιμο στο κομμωτήριο με Biotanix shampoo μετά βάζουμε τη μάσκα Biotanix για 15-30 λεπτά, ξέβγαλμα – όχι πολύ καλό – και στέγνωμα με τα δάχτυλα.

TIPS ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΒΑΦΗ

Λούζουμε με Biotanix shampoo μετά βάζουμε τη μάσκα Biotanix για 15-30 λεπτά, ξεβγάζουμε – όχι πολύ καλά – και στέγνωμα ή πολύ καλό πιστολάκι.

Προϊόντα μεταπώλησης για το σπίτι:

Purifying Shampoo:καθαρίζει και παρατείνει το αποτέλεσμα της λείανσης –

Τιμή Λιανικής 25€

PremiumConditioner: Δυναμώνει και φροντίζει τα μαλλιά – Τιμή Λιανικής: 25€

PremiumMask: Βαθιά Ενυδάτωση και αναδόμηση – Τιμή Λιανικής: 25€

PremiumLeave – in: Θερμική προστασία από τα ηλεκτρικά εργαλεία, από τις ακτίνες UV και τη θάλασσα – κατά του φριζαρίσματος –Μπαίνει σε στεγνά η’ βρεγμένα μαλλιά – Δεν ξεβγάζεται. Τιμή Λιανικής: 25€

ΒΑΦΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΛΟΥΣΙΜΑΤΑ ή (10 ΗΜΕΡΕΣ)

Κοντά Μαλλιά: 120€

Μέτρια Μαλλιά: 140€

Μακριά Μαλλιά: 180€

Πολύ Μακριά: 200 €

Αφήστε μια απάντηση

WordPress Ειδοποίηση Cookie από το Real Cookie Banner