MARKETPLACE ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ✆2810344940

Οργανική κεράτινη λείανσης Τanino Therapy

ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΚΕΡΑΤΙΝΗ ΛΕΙΑΝΣΗΣ ΤΑΝΙΝΟ THERAPY beautyproducts.gr

Με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας #TANINOPLASTIA®

Η Βραζιλία είναι μια εξαιρετική πηγή φυσικών συστατικά και έχει μακράν το υψηλότερο βαθμό βιοποικιλότητας στη γη.


Μέχρι σήμερα στη Βραζιλία, έχουν ανακαλυφθεί 100 είδη τανίνης. Κάθε ένα από αυτά έχει τη δική του ιδιαιτερότητα, και η χώρα μας έχει τη μεγαλύτερη παραγωγή τανίνης.

Ως πρωτοπόρος στη χρήση της τανίνης ως καλλυντικό, αναπτύσσουμε φόρμουλες
που περιέχουν μόνο τις πλουσιότερες και τις περισσότερο αποτελεσματικές τανίνες.
Ο Salvatore, δημιούργησε κάθε φόρμουλα χρησιμοποιώντας αποκλειστικά την τεχνολογία του, η οποία έχει κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, για να παράγει καλλυντικά αιχμής, TANINOPLASTIA.


Προκειμένου να αναπτυχθούν καλλυντικά αιχμής, ο Σαλβατόρε ακολούθησε αυτό που είναι απλό. Αλλά απαραίτητο για την ανθρώπινη ζωή: η χρήση των φυσικών συστατικών.


Η Ισιωτική Tanino Therapy Ικανοποιεί Αυτό Το Κριτήριο


Εμπνευσμένο από τη δύναμη, την ομορφιά και την πολυπλοκότητα της φύσης , η ισιωτική TANINO THERAPY, σχεδιαστικέ για επαγγελματίες.


Αυτή η κερατίνη, είναι η μόνη στον κόσμο που περιέχει τανίνη ως ενεργό οργανικό συστατικό.

Δημιούργησε μια σειρά από πολυάριθμες θεραπείες που προκύπτουν από τον συνδυασμό της κερατίνης, και των προϊόντων που συμπληρώνουν την σειρά.


Είναι η ισορροπία μεταξύ φύσης και τεχνολογίας που μετασχηματίζει την οργανική βιοδραστική ακατέργαστη τανίνη. Αναδομιτική πρωτεΐνη για φυσική και ασφαλής περιποίηση μαλλιών.

Η τανίνη βελτιστοποιεί το δραστικό συστατικό της ισιωτικής, παρέχοντας
μεγαλύτερη πρόσφυση και απορρόφηση από τα μαλλιά των φυτικών ινών.

Με αυτόν τον τρόπο, αναζωογονεί, ενυδατώνει, ενισχύει την υγεία και την ακεραιότητα των μαλλιών.

ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΤΑΝΙΝΗΣ


Τα κύρια πλεονεκτήματα εκτός από την ενίσχυση των συνθέσεων και την ενίσχυση της απόδοσης του προϊόντος, παρέχει δράση:


ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΉ

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΉ


ΕΠΙΤΑΧΥΝΙΚΗ

ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗ

ΒΑΚΤΗΡΙΟΚΤΟΝΟ

ΑΝΤΙΦΛΕΓΜΟΝΩΤΙΚΗ


ΣΤΥΠΤΙΚΗ

ΜΥΚΗΤΟΚΤΟΝΟ

Από την αρχαιότητα η τανίνη χρησιμοποιείται λόγω των εξαιρετικών της ιδιοτήτων και των θεραπευτικών αρετών της.


Έχει γίνει πολύτιμο φυσικός πόρος διαθέσιμος στην ανθρωπότητα. Ο Salvatore ακολούθησε αυτό που είναι απλό. Καθώς η τανίνη προσφέρει αξιοσημείωτα αντιοξειδωτικά, στυπτικά, αντισηπτικά, αντιβακτηριακά και αντιφλεγμονώδη οφέλη, ενώ συνδέεται με τις βιολογικές δομές.

  • Οι φαρμακολογικές ιδιότητες της τανίνης, είναι ισχυρές για
    επούλωση, κυτταρική ανανέωση, εξισορόπηση της λιπαρότητας, καταπολεμά τον πολλαπλασιασμό των βακτηρίων και για την θεραπεία τραυματισμών και αλλεργιών.
  • Η τανίνη υπάρχει σε διάφορα σημεία των δέντρων όπως οι ρίζες, τα φύλλα, ο φλοιός, τα κλαδιά, οι καρποί, οι σπόροι και τα άνθη. Γενικά συμβάλλει στη συνολική υγεία των μαλλιών και του δέρματος.
    Είναι ένας αναζωογονητικός παράγοντας, που επιστημονικά αποδεδειγμένα ωφελεί την υγεία.
  • Χρησιμοποιείται στην ιατρική, συμπεριλαμβανομένων των αντιβιοτικών και άλλων φαρμακευτικών αγωγών. Είναι κλειδί για τη διαδικασία οινοποίησης, για να εξασφαλιστεί βέλτιστη συντήρηση του κρασιού.

Η ΤΑΝΙΝΗ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΥΓΙΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΜΕΣΟ ΤΗΣ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ, ΤΗΣ ΑΝΑΔΟΜΙΣΗΣ.

ΣΚΟΠΟΣ:


Φυσική λείανση για όλους τους τύπους μαλλιών για ίσιωμα ή μείωση του φριζαρίσματος, διατηρώντας την απαλότητα και τον όγκο.


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:

Η κερατίνη με τανίνη πετυχαίνει το ίσιωμα των μαλλιών με εισχώρηση στο στέλεχος της τρίχας. Όχι με επικάλυψη στην επιφάνεια όπως οι άλλες κερατίνες, επειδή δεν χρησιμοποιεί φορμαλδεΰδη ή παράγωγα.


Με αυτόν τον τρόπο, δεν κλείνει τα λέπια της τρίχας. Επιτρέπει στα μαλλιά να λαβαίνουν τις επόμενες θεραπείες που θα εφαρμόσουμε.

Για αυτό άλλωστε, είναι η μόνη θεραπεία ισιωτικής κερατίνης που μπορεί να συνδυαστεί με θεραπείες ενυδάτωσης και αναδόμησης .


Το ισιωμα των μαλλιων ερχετε ως δευτερεύουσα δραση σε σχέση με τη θεραπεία.

Κατά τη διάρκεια 30 λεπτών το προϊόν απορροφάται στο στέλεχος της τρίχας. Εναποθέτοντας τα δραστικά συστατικά, πετυχαίνοντας μαζική αναπλήρωση της τρίχας , που παρέχει στα μαλλιά την μέγιστη αντοχή.

Λαμβάνει χώρα αναπλήρωση των μεταλλικών αλάτων και των υδρολιπιδικών δραστικών ουσιών που αποκαθιστούν την ενυδάτωση και βοηθούν στην κατακράτηση νερού.


Στην επόμενη φάση ενεργοποιούνται με την θερμότητα, τα συστατικά του προσκολλώνται πλήρως στα μαλλιά, παρέχοντας αποτελεσματική, πλήρη και ακριβή εξομάλυνση.

Με ταυτόχρονη ανάπλαση που χαρίζει μεγαλύτερη λάμψη, αντοχή και ελαστικότητα.

Θα βρείτε την οργανική θεραπεία ισιώματος ΤΑΝΙΝΟ THERAPY στο e-shop μας σε ανταγωνιστική τιμή, αρκεί να κάνετε εγγραφή στο Β2Β CLUB μας εδώ:
https://beautyproducts.gr/b2b/


Το σαμπουάν προετοιμασίας και τη οργανική κερατίνη μπορείτε να τα βρείτε εδώ :

Α.
Β.


Όλα τα προϊόντα της TANINO THERAPY.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία!

Αφήστε μια απάντηση

WordPress Ειδοποίηση Cookie από το Real Cookie Banner