Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 35€!

ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΤΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΟ

ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΤΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΟ

Το καλοκαίρι είναι φυσικό να προστατεύουμε τα μαλλιά μας από τις ακτίνες UV,το αλάτι της θάλασσας και τον άνεμο. Το χειμώνα ωστόσο, πρέπει επίσης να προστατεύουμε τα μαλλιά μας από το κρύο, τις ξαφνικές αλλαγές θερμοκρασίας , τον ξηρό αέρα αλλά και την υγρασία.
Έχουμε πει πολλές φορές ότι η ομορφιά των μαλλιών μας εξαρτάται από την διατροφή μας και τα σωστά προϊόντα. Υπάρχουν ωστόσο μερικά μικρά tricks που μπορούμε να ακολουθήσουμε ώστε να βοηθήσουμε τα μαλλιά μας κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

ΚΑΠΕΛΑ.

Το καπέλο είναι ένα αξεσουάρ που μπορεί να κάνει τόσο τα μαλλιά όσο και το τριχωτό να υποφέρει. Υπάρχουν καπέλα τα οποία είναι πολύ μοδάτα, σε όλα τα σχήματα και χρώματα, αλλά προσέξτε το υλικό και το μέγεθος. Αν ένα καπέλο είναι πολύ σφιχτό, ‘’τσακίζει’’ τα μαλλιά και κάνει το τριχωτό να ασφυκτιά οπότε και να παράγει και περισσότερο σμήγμα και μετά να ερεθίζεται.
Όσον αφορά τα υλικά, θα ήταν καλύτερο να αποφύγετε τα μεγάλα μάλλινα καπέλα που συχνά προκαλούν ερεθισμό, φαγούρα και στατικό ηλεκτρισμό σε όλο το μήκος των μαλλιών. Είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείται βαμβακερά και φυσικές ίνες. Πάντα να βγάζετε το καπέλο όταν είστε σε εσωτερικό χώρο ώστε να αφήνετε το τριχωτό σας να αναπνέει.

ΣΤΑΤΙΚΟΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΣ.

Ο στατικός ηλεκτρισμός είναι μια ενοχλητική επίδραση που προκαλείται από τον ξηρό αέρα και τον άνεμο, αλλά και από τη συνεχή επαφή μεταξύ των μαλλιών σας και των μπουφάν, κασκόλ και καπέλων. Τα ηλεκτρικά φορτία και η συνεχής επαφή των μαλλιών με τα ρούχα μας βλάπτουν τα μαλλιά και τα σπάνε. Σε αυτή την περίπτωση, η λύση είναι να χρησιμοποιούμε προϊόντα που είναι εξαιρετικά θρεπτικά και ενυδατικά και να προστατεύουμε τα μαλλιά από το ατμοσφαιρικό και φυσικό στρες. Το σαμπούαν μας και η μάσκα από την σειρά Nutrisubstance εκτελούν τέλεια αυτό τον σκοπό. Θρέφουν και ενυδατώνουν τα μαλλιά χωρίς να τα βαραίνουν. Όλη η σειρά βελτιώνει την υφή των μαλλιών, λειαίνει την επιφάνεια τους και αυξάνει το ‘’σώμα’’ και την σύστασή τους.

Αφήστε μια απάντηση