Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 35€!

ΠΩΣ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΓΗΡΑΝΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΧΑΣ;

ΠΩΣ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΓΗΡΑΝΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΧΑΣ

Η πρώτη ερώτηση που τριγυρνάει στο μυαλό μας είναι τι μπορούμε να κάνουμε για να προλάβουμε τη γήρανση της τρίχας; Η απάντηση είναι να συμπεριφερόμαστε και να φροντίζουμε τα μαλλιά μας πολύ καλά από μικρή ηλικία.

SKINCARE και HAIRCARE

Η φροντίδα των μαλλιών είναι ακριβώς όπως η φροντίδα του δέρματος- χρειαζόμαστε έναν άσσο στο μανίκι μας ακριβώς από το στάδιο του καθαρισμού, χρησιμοποιώντας ένα κατάλληλο σαμπουάν που είναι η δική μας θεραπεία κατά της γήρανσης, και στη συνέχεια με ενυδάτωση και θρέψη χρησιμοποιώντας μάσκες και προϊόντα κατάλληλα για τα μαλλιά και το τριχωτό μας.

ΥΓΙΕΙΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ

Ένας υγιεινός τρόπος ζωής είναι επίσης πολύ σημαντικός, όπως είναι μια σωστή, ισορροπημένη και ποικίλη διατροφή, αν θέλουμε να διατηρήσουμε τα μαλλιά μας πανέμορφα και υγιή με την πάροδο του χρόνου. Πρέπει να γυμναζόμαστε πολύ, να κρατάμε όλους τους στρεσογόνους παράγοντες στο ελάχιστο, να μην καπνίζουμε να είμαστε σίγουροι ότι παίρνουμε με την διατροφή μας, τη σωστή ποσότητα πρωτεϊνών και βιταμινών, ειδικά τις βιταμίνες B,H,C και D.
Όσων αφορά την εμφάνιση των λευκών μαλλιών, που τόσο μας ανησυχεί, μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι είναι απολύτως φυσιολογικό, εκτός από κάποιες περίεργες περιπτώσεις, και χάρη στην ανακάλυψη των βαφών για τα μαλλιά τόσο των γυναικών, όσο και των αντρών, έχουμε καταφέρει να κρύβουμε αυτό το τυπικό σημάδι γήρανσης.

Αφήστε μια απάντηση